TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı

TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı

Ramazan ayında yaptığımız yardımlarımıza engelli vatandaşlarımıza aldığımız akülü araçlarla devam ediyoruz. İki gencimizin ve ailelerinin mutluluğu bizleri de sevindirdi.
Derneğimize katkıda bulunan yüreği güzel bağışcımıza teşekkür eder, tüm üyelerimize hayırlı ramazanlar dileriz.

 

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Atamız’ı Saygı, Sevgi ve Minnetle Anmıştır

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 84. ölüm yıldönümü nedeniyle Dernek bahçemizde anma töreni düzenlenmiş, Atatürk Büstüne çelenk bırakılmıştır. Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. 11.11.2022

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemizin Ramazan Ayında Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 60 aileye erzak kolisi yardımı yapılmıştır. Bağışçılarımızdan gelen fitre, zekât, oruç kefaretleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmiştir. Şube olarak iftar programımızı gerçekleştirerek güzel bir akşam yaşadık.

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubesi 89. Yıl Kuruluş Yıldönümü

TYSD Kocaeli Şubesi olarak; 89.Kuruluş Yıldönümümüzü kutlama nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk konulmuştur. Bu unutulmaz günümüz, başta Genel Merkez olmak üzere tüm şubelerimize kutlu olsun.