TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı
Ramazan ayında yaptığımız yardımlarımıza engelli vatandaşlarımıza aldığımız akülü araçlarla devam ediyoruz. İki gencimizin ve ailelerinin mutluluğu bizleri de sevindirdi.
Derneğimize katkıda bulunan yüreği güzel bağışcımıza teşekkür eder, tüm üyelerimize hayırlı ramazanlar dileriz.
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemiz Spina Bifida Derneği’ne 2 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışında Bulunmuştur
Hayırsever bağışçılarımız tarafından Şubemize bağışlanmış olan 2 adet tekerlekli sandalye Spina Bifida Derneği yetkililerine teslim edilmiştir. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın iyi günlerde kullanmasını dileriz. 30.04.2024
TYSD Kocaeli Şubesi
Derneğimizin 91.Kuruluş Yıl dönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Büyük kurucumuza saygı ve şükranlarımızı sunduk. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere tüm şubelerimizin 91. Kuruluş yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.
Kocaeli Kartepe Suadiye Ortaokuluna Bağış
Kartepe Suadiye Ortaokulu’na ;2 adet laptop, 1 adet televizyon, 4 adet masa, 3 adet dosya dolabı, 10 adet voleybol topu, 10 adet futbol topu, 10 adet trafik konileri bağışımızı gerçekleştirdik.










