TYSD Kocaeli Şubemiz Öğrencilerimize Bot ve Mont Yardımlarında Bulunmuştur

TYSD Kocaeli Şubemiz Öğrencilerimize Bot ve Mont Yardımlarında Bulunmuştur

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak değerli bağışçılarımızın katkıları ile 8 ortaöğretim öğrencisinin bot, kaban ve diğer giyim ihtiyaçlarını karşıladık.

Üzerimizdeki büyük sorumluluğun bilinci ile öğrencilerimizin burs başvurularını değerlendirdik, ekonomik ve sosyal durum, üniversite sınav sonucu, transkript notu gibi kriterleri göz önünde bulundurarak gerçekten ihtiyaç sahibi çalışkan öğrencilerimizi seçtik ve 35 öğrencimize bu yıl da ATATÜRK Eğitim burslarını verdik, vermeye devam edeceğiz.

Gerek etkinliklerimize destek veren dostlarımız ve gerekse değerli bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

11.12.2024

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemizin Katkılarıyla Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji, Alerji ve İmmünoloji Polikliniği Açılmıştır

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi’nin öncülüğü ve ÖZSEVİNÇ Ailesinin katkılarıyla yapılan Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji, Alerji ve İmmünoloji Polikliniği açıldı… Sağlık ve eğitim kurumlarına yardımı amaç edinmiş olan

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemizin 91. Yıl Anısına Armağanları

91. Yılımız anısına engelsiz olarak yaşama devam etmelerine yardımcı olabilmek için iki kızımıza akülü sandalye armağan ettik. Kızlarımızın mutlulukları görülmeye değerdi. Kendilerine sağlıklı, başarılı ve engelsiz bir yaşam diliyoruz.

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Ebediyete İntikal Etmiş Olan Arkadaş ve Dostlarımız için Hatim ve Dualar Okumuşlardır

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 28 Kasım 2022 tarihinde, ebediyete intikal etmiş olan arkadaş ve dostlarımızı anmak üzere üyelerimiz ile bir araya geldik, Dernek binamızda dualarla onları yadettik.