TYSD Kağıthane Şubemizin Alışveriş Kartı Yardımı
İlçemizde ekonomik zorluk içinde olan ailelere destek amacıyla alışveriş kartlarımızı ulaştırmaya başladık.
Güle güle harcasınlar…
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemizin Akülü Araba Yardımı
Sevgili Caner’i istediği her yere daha kolay ulaşabilsin diye akülü arabasına kavuşturduk… Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle.
TYSD Kağıthane Şubemizin “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Köy Okulumuza 100 Kitap” Adlı Projesi
“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 KÖY OKULUMUZA 100 KİTAP” Projemize büyük bir heyecanla devam ediyoruz. 24 okulumuza 100’er kitap gönderdik, diğerleri sırada… Destek veren tüm Bağışçılarımıza teşekkür ederiz. 28.09.2023
TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır. 9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.












