TYSD Genel Merkezimizin Altındağ Belediyesinin Yapımı Devam Eden Kütüphane Ziyaretleri
Cumhuriyet’imizin Başkenti Ankara’mızda, geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimleri, kitaplarla buluşmaları, sosyalleşmeleri ile ilgili tüm yerel yönetimlerce çok güzel çalışmalar, emekler var. 93 yıllık bir eğitim gönüllüsü STK olarak bizde her zamanki gibi bu projelere ortak olmak, destek vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Altındağ Belediye Başkanı Doç. Asım BALCI’nın daveti üzerine, Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT, Genel Sekreterimiz Gül BERK, Hacettepe Üniversitesi Bilgi Belge Yönetimi Bölümü Prof. Bülent YILMAZ, Derneğimiz üyesi kitap dostu Prof. Meltem ÖNDER ile yapımı devam eden ve kullanıma açılan KÜTÜPHANELERİ büyük bir gururla ziyaret ettik. Ortak projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.
Sn. Başkanımız Asım BALCI ve ekibine eğitime verdikleri destek, önem ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.
21.11.2021
Diğer Yazılar
Van Bahçesaray’daki Elim Facia Yürekleri Yaktı
Acı acıyla dağlandı…Yüreğimiz yandı… Çığ felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyoruz.
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz 11 Ekim Kız Çocukları Gününü Kutlamaktadır
GÜÇLÜ KADINLAR GÜÇLÜ YARINLAR #11ekimkızçocuklargünükutluolsun 12.10.2022
TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemiz 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü Kutlar
Haklarımızın yasal olarak korunacağı, adaletin, hukukun üstünlüğünün kabul gördüğü, özgürce, umutla, kardeşçe, barış içinde yaşayacağımız bir dünya için; 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ vesilesiyle herkesin sağlıklı, iyi niyetli bir































