TYSD İstanbul Muhsin Ertuğrul Çıraklık Okulu

TYSD İstanbul Muhsin Ertuğrul Çıraklık Okulu

1 Eylül 1989 yılında Sayın Turgut Özal tarafından temeli atılmış, Sn.Handan Ertuğrul’un büyük katkıları ile yapımına başlanmış, İstanbul şubesi ve bağışçıların katkıları ile 1991 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır.

Diğer Yazılar

Kalıcı Eserler

TYSD 14 Mart Üsküdar Sağlık Ocağı

16.04.2006 tarihinde Mülkü Derneğimize ait olup, tefrişatı da Üsküdar şubemizce yapılmıştır. Sağlık Ocağı olarak kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığına verilmiştir.

Kalıcı Eserler

TYSD Denizli İlköğretim Okulu

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Denizli Şubesi tarafından, Denizliği Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucunda 2000 yılında temeli atılmış olup, 2002 yılında hizmete açılmıştır.

Kalıcı Eserler

TYSD İzmir Urla Kuşçular İlköğretim Okulu

Urla-Kuşçular Köyü’nde yaptırılan 12 derslikli Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kuşçular İlköğretim Okulu 2004-2005 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. Urla Kuşçular İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Anaokulu 23 Nisan 2010 tarihinden itibaren