TYSD İstanbul Muhsin Ertuğrul Çıraklık Okulu
1 Eylül 1989 yılında Sayın Turgut Özal tarafından temeli atılmış, Sn.Handan Ertuğrul’un büyük katkıları ile yapımına başlanmış, İstanbul şubesi ve bağışçıların katkıları ile 1991 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır.
Diğer Yazılar
TYSD Samsun Sağlık Ocağı
T.Y.S.D Samsun şubesi tarafından Sağlık ocağı protokolü 06.05.1998 yılında imzalanmıştır. Atakent Sağlık Ocağının kendi binası İl Özel İdare Müdürlüğüne ait olup, sağlık ocağı için arsa üzerine inşa edilmiştir.
TYSD İzmir Urla Kuşçular İlköğretim Okulu
Urla-Kuşçular Köyü’nde yaptırılan 12 derslikli Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kuşçular İlköğretim Okulu 2004-2005 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. Urla Kuşçular İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Anaokulu 23 Nisan 2010 tarihinden itibaren
TYSD İzmir Sağlık Ocağı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği İzmir Şubesi tarafından Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi bahçesinde 3 katlı olarak inşa edilen İzmir Sağlık Ocağı 1998 yılında hizmete açılmıştır.