TYSD Soma Şubesi İftar Yemeği

TYSD Soma Şubesi İftar Yemeği

Şubemizin Dernek önünde düzenlediği iftara üyeler ve vatandaşlar katılmıştır.

Dernek Başkanı Belma Yıldırım yaklaşık 250 kişinin iştirak ettiği iftar yemeğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek şunları söylemiştir.: “İftar yemeğimize teşrif ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Bizlere iftar boyunca dini müziklerle eşlik eden ve dualarını eksik etmeyen hocamız Ahmet Güzelaslan’a ve verdiği servis hizmetleriyle kusursuz hizmet eden aşçımız Oktay’a sonsuz teşekkür ederim.”  İftar sonrası ise, sohbetler ve sıcak muhabbetler gece sahur vaktine kadar devam etmiştir.

Diğer Yazılar

Soma

TYSD Soma Şubemizin 29 Ekim Kutlaması

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96 yılını biz de Ulu Önderimizin Anıtına çiçek bırakarak saygı, sevgi ve minnetle kutladık. Ne Mutlu Türküm Diyene

Soma

TYSD Soma Şubemiz Atamızı Sevgi, Saygı ve Hasretle Andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıldönümünde Atamızı saygı, sevgi, özlem ve minnetle andık. Ruhun şad olsun Atam. Son nefesimize kadar izindeyiz.

Soma

TYSD Soma Şubemiz Cumhuriyet Bayramımızı Kutlar

Cumhuriyetimizin 98. yılını büyük bir coşkuyla kutladık… NİCE 98 YILLARA. 30.10.2021