TYSD Kocaeli Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar

TYSD Kocaeli Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar

* Büyük acımız için deprem bölgesine yardımlarımızı Belediyemiz aracılığı ile gönderdik.

* Her zaman desteklerimizi paylaştığımız Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevine gelen Prf. Dr. Görkem AKSU’ya kutlama ziyaretinde bulunduk.

* Bir vatandaşımıza ve Akmeşe Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezine 2 adet sandalye bağışladık.

Bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

01.04.2023

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubesi

Derneğimizin 91.Kuruluş Yıl dönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Büyük kurucumuza saygı ve şükranlarımızı sunduk. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere tüm şubelerimizin 91. Kuruluş yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Fizik Tedavi Ünitesine Ekipman Desteğinde Bulunmuştur

Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurulan fizik tedavi ünitesine ekipman desteğinde bulunularak, fizik tedavi odası tefriş edilmiştir. Burada yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı bu odanın açılış

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Ebediyete İntikal Etmiş Olan Arkadaş ve Dostlarımız için Hatim ve Dualar Okumuşlardır

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 28 Kasım 2022 tarihinde, ebediyete intikal etmiş olan arkadaş ve dostlarımızı anmak üzere üyelerimiz ile bir araya geldik, Dernek binamızda dualarla onları yadettik.