TYSD Kocaeli Şubesinden Akülü Sandalye Bağışı
Derneğimiz binasında, engelli Birsen Sapmaz’a bir akülü sandalye hibe edilerek teslim edilmiştir. Güle güle kullansın..
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Sandalye Bağışı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; engelli vatandaşlarımıza el uzatmaya devam etmekteyiz. Bu kez de bedensel engelli olan bir vatandaşımıza akülü sandalye bağışında bulunarak kendisini ve ailesini mutlu ettik.
TYSD Kocaeli Şubemiz Cumhuriyet’imizin 99. Yılını Coşku ile Kutlamıştır
Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılında Atatürk Anıtı’na çelengimizi sunduk; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı ve rahmetle andık… Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. 28.10.2022
TYSD Kocaeli Şubemizin Ramazan Ayında Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar
Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 60 aileye erzak kolisi yardımı yapılmıştır. Bağışçılarımızdan gelen fitre, zekât, oruç kefaretleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmiştir. Şube olarak iftar programımızı gerçekleştirerek güzel bir akşam yaşadık.