TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Sandalye Bağışı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; engelli vatandaşlarımıza el uzatmaya devam etmekteyiz.
Bu kez de bedensel engelli olan bir vatandaşımıza akülü sandalye bağışında bulunarak kendisini ve ailesini mutlu ettik.
Derneğimize katkıda bulunan yüreği güzel bağışçımıza teşekkür ederiz.
16.12.2021
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemizden Fidan Dikimi
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes Projesi” kapsamında düzenlemiş olduğu fidan dikme kampanyasına katıldık. 11.11.2019 günü Gebze’nin Pelitli Köyü’nde 100 adet fidan dikilmiş ve bir süre önce kaybettiğimiz Genel Başkanımız
TYSD Kocaeli Şubemizin 91. Yıl Anısına Armağanları
91. Yılımız anısına engelsiz olarak yaşama devam etmelerine yardımcı olabilmek için iki kızımıza akülü sandalye armağan ettik. Kızlarımızın mutlulukları görülmeye değerdi. Kendilerine sağlıklı, başarılı ve engelsiz bir yaşam diliyoruz.
TYSD Kocaeli Şubemizin Ramazan Ayında Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar
Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 60 aileye erzak kolisi yardımı yapılmıştır. Bağışçılarımızdan gelen fitre, zekât, oruç kefaretleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmiştir. Şube olarak iftar programımızı gerçekleştirerek güzel bir akşam yaşadık.












