TYSD Kocaeli Şubemizin 29 Ekim Kutlaması

TYSD Kocaeli Şubemizin 29 Ekim Kutlaması

Cumhuriyetimizin 96’ncı yılı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninin ardından İzmit Gar Binası’nda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün fotoğraflarının ve özel eşyalarının yer aldığı sergiyi gezdik. Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Fizik Tedavi Ünitesine Ekipman Desteğinde Bulunmuştur

Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurulan fizik tedavi ünitesine ekipman desteğinde bulunularak, fizik tedavi odası tefriş edilmiştir. Burada yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı bu odanın açılış

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubesinden Anlamlı Ziyaret

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 89.yılımızı kutlama programımız çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettik.

Şubeler

TYSD Kocaeli Şubesi Kartepe Ortaokulunda

Kocaeli Şubemiz, Kartepe Suadiye Ortaokulu’na , iki adet laptop, bir televizyon, dört adet masa, üç adet dosya dolabı, onar adet voleybol ve futbol topu, on adet trafik konileri bağışımızı gerçekleştirmiştir.