TYSD Kağıthane Şubemizin Geleneksel Öğrenci Tanışma Yemeği
Her yıl düzenlediğimiz geleneksel öğrenci tanışma yemeğimizin konuşmacısı Dr.Özgür BOLAT’dı. Öğrencilerimize başarılı ve kişisel gelişimleri için uygulanabilir önemli önerilerde bulunarak dikkatlerini çekti.
Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günüde 50 Kadınımıza Gıda Yardımı
8 Mart Dünya Kadınlar gününde 50 kadınımız için mutfak alışverişlerini yaptık. Avcılar – Leyla Bayram İlkokulu’ nun 50 velisine(1,5 kilo kıyma,2 kilo un,2 kilo şeker,2 litre yağ,1 kilo pirinç,1kilo nohut
TYSD Kağıthane Şubemizin Öğrencilerimize Ayakkabı Yardımı
Yılın son haftasında Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’nun, anasınıflarındaki 108 öğrencisine ayakkabı hediye ettik… İyi günlerde, sağlıklı bir yeni yılda, okullarına giderken giyebilmeleri dileklerimizle.
TYSD Kağıthane Şubemizin Yeni Yıl El İşi Sergisi
Yeni yıl el işi sergimizi Büyük Kulüp Kış Bahçesinde kahvaltılı olarak düzenledik. Bizimle olan tüm misafirlerimize teşekkür eder, yeni yıllarını kutlarız.












