TYSD Genel Merkezimiz 6 Şubat 2023 Depremlerine Tanık Olanlar Panelini Gerçekleştirmiştir
6 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNE TANIK OLANLAR PANELİ‘nde acımızın büyüklüğünü gözümüz yaşlı, yüreğimiz yaralı olarak yeniden yaşadık, konuştuk, dinledik.
3 Şubat 2024 günü Depremin 1. Yıldönümünde ABB AFET İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ve DERNEĞİMİZ iş birliğinde düzenlenen panele protokol misafirlerimiz, depremzede ailelerimiz, öğrencilerimiz katıldılar.
Prof. Dr. Ali Demirsoy’un konuşmacı olarak katıldığı toplantımızın Panelinin moderatörlüğünü iklim gazetecisi, TYSD üyemiz, Antakya gelini Yasemin MISTIKOĞLU yaptı.
TYSD Elbistan Şb. Başkanımız Berna CEHİZ, TYSD Atatürk Eğitim Burslu Kahramanmaraşlı öğrencimiz Esra ŞİŞİK, eşini depremde kaybeden, Antakya’ya gelin olan Piyano Öğretmeni Natalia SOVUKSU ve depremin ilk anından itibaren tüm yüreğiyle acıyla haykıran, yardım için, memleketi için, depremzedeler için çırpınan
Gökhan ZAN yaşadıklarını, geçen 365 günü anlattılar.
Gözümüz yaşla geçirdiğimiz günümüzün duygusal dinletisini ABB Kent Orkestrası sanatçıları sundular.
Depremde 90’na yakın canlıya ulaşılmasını sağlayan, bizleri gülümseten ABB nin sevimli arama kurtarma köpekleri toplantımızın en kıymetli misafirlerindendi.
Sn. Mansur YAVAŞ Başkanımıza ve Genel Sekreter Yrd. Mustafa Kemal ÇOKAKOĞLU, Afet İşleri Dairesi Başkanı Özkan EREL ve ABB sinin yılmaz çalışanlarına en derin teşekkürlerimizle.
06.02.2024
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi Atatürk Eğitim Burslu Öğrencimizin Mezuniyet Mutluluğu
TYSD Ailemize Bayram hediyesi olsun bu fotoğraflar. Sevgili Bilal KARAGÖZ Atatürk Eğitim Burslu öğrencimiz, 2. lik derecesi ile mezun olduğunu, mutluluğunu ve teşekkürlerini paylaştı bizlerle. Kardeşi Fatma’da Bakırköy Şubemizin öğrencisi.
TYSD Genel Merkezimiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimizle Akşam Yemeğinde Buluşmuştur
Bugün Genel Merkezimiz’ de çok kıymetli misafirlerimiz vardı ATATÜRK Eğitim Burslu Öğrencilerimizle akşam yemeğinde buluştuk Aramıza yeni katılan öğrencilerimizle tanıştık, eski öğrencilerimizle hasret giderdik, karşılıklı sohbet ederek yemeğimizi yedik. Yönetim
TYSD Genel Merkezimizin Ramazan Ayı Yardımları
Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez… MEVLANA Her zaman olduğu gibi “Ramazan Ayımız “ sebebiyle de ışığını, bereketini, inancını PAYLAŞMAK, HAYIRLARINI ULAŞTIRMAK için TYSD AİLEMİZİ aracı kılan





























