TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

Farkındalık En Güzel Kazanımdır!

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü…

#gerçekdostlarkromozomsaymazlar

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezimizin Danışma Birimi Bölümü

Derneğimizin misafirlerinin, halkımızın, öğrencilerimizin ve bizlerin sağlığı ve güvenliği yararına olacağı inancıyla DANIŞMA BİRİMİ’mizi Derneğimiz giriş bölümünde oluşturduk. Yapımı sırasında sevgili personel arkadaşlarımızın büyük emek, heyecan ve desteklerine teşekkür ederiz.

Haberler

TYSD Genel Merkez

Aydın Şubemiz ev sahipliğinde Söke, Didim, Kuşadası, Salihli, Göcek, Isparta, Burdur Şubelerimizle bilgilendirme amaçlı teftiş toplantısı yapılmıştır… Toplantıyı gerçekleştiren Genel Merkez Müfettişlerimizden Sn. Hale DURU ve Genel Merkez Muhasebecisi Sn.

Haberler

TYSD Genel Merkezi

Çok değerli Genel Başkanımız Birsen ELDEM’i bu gün sonsuzluğa uğurladık. Acımız büyük… Mekanı cennet, yaptığı iyilikler yoldaşı olsun… Başkanımızın törenine katılmak için Türkiye’nin dört bir tarafından gelen çalışma arkadaşlarımıza, Şube