TYSD Eskişehir Şubemiz TYSD Atatürk Anaokulumuza Bağışta Bulunan REKA BİTKİSEL YAĞLAR SAN. TİC. A. Ş.’ye Teşekkürlerini Sunmaktadır
Büyük bilim ve sanat insanı, eğitimci, duyarlı bir siyasetçi Eskişehirimizin değerine değer katan, ülkemizin gururu saygıdeğer hocamız Prof . Dr. YILMAZ BÜYÜKERŞEN’e şubemizin Genel Kurulunda en derin şükran duygularımızla TYSD’miz adına Eskişehir Şubemize kurulduğu ilk günden itibaren kendisi ve değerli eşlerinin lise öğretmenlik yıllarından başlayarak bulunduğu her görev ve ortamda verdiği hizmet, güven, destek ve yardımlaşma duygularına sonsuz minnetle bir kez daha teşekkür ve minnetlerimizi sunduk.
Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT, şube Başkanımız Serpil ÇAMOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarımız ile birlikte Derneğimizin tüzük gereği hazırlanan ödüllerinin yanı sıra Sayın Hocamıza Şubemizce hazırlattığımız hediyemizi takdim ettik.
Deprem Bölgesi Hatay Anyakya Kuzeytepe’de yaptırdığımız TYSD ATATÜRK ANAOKULU’muzun büyük bağışçısı REKA BİTKİSEL YAĞLAR SAN.TİC.A.Ş ‘yi temsilen Özge REKA’ya da teşekkürlerimizi sunduk.
Büyük acımız 6 Şubat Depreminin 2. Yıldönümünde tüm kaybettiklerimizi rahmetle anarken, umutlarımızı korumaya, bugünden daha çok çalışmaya, daim bir ve beraber olmayı diledik.
07.02.2025
Diğer Yazılar
TYSD Eskişehir Şubemiz TYSD Yemek Kitabı Projemiz Üzerinde Çalışmalarına Devam Etmektedir
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Mutfağımız’dan lezzetlerin yer aldığı, 129 Şubemizin tariflerinin büyük titizlikle ayrı ayrı hazırlanıp pişirilmesi ve profesyonel olarak fotoğraflanması aşamalarını bitirdik. Kitabımızı yayınlanmak üzere yayınevine göndermeden önce son
TYSD Eskişehir Şubemizin Bülteni
Şubemizin üyeleri için hazırlayıp gönderdiği son Bültenlerini sayfa takipçilerimizle de paylaşmak istedik… Şubemize, faaliyetlerimize emek ve destek veren Eskişehirli dostlarımıza teşekkür ederiz… Bülten; Kasım 2022 Genel Merkez ANKARA 1928 TYSD
Eskişehir TYSD Sosyal Yardım
Sosyal yardımlarımız devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi derneğe yapılan bağışlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Görme engelli 2 çocuğa çeşitli yardımda bulunulmuştur. Eskişehir Süleyman Çakır Hayır Evine bağışçımızın katkılarıyla tekerlekli sandalye








