TYSD Burdur Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Açılış Törenleri
Değerli Bağışçılarımız Zuhal ve İrfan BİLGİN ailesinin tefrişatını yaptırdığı Meta-STEAM Atölyesi (Fen, Teknoloji, Elektronik, Görsel ve Zeka oyunları) bağışçılarımızın mezun oldukları, 95 yıllık, Cumhuriyet tarihine sahip “Sakarya İlkokulu”nda açıldı. Değerli Bağışçılarımız Güler BERBEROĞLU ve Güzin ARIÇ tarafından tefrişatı yapılan TYSD 96. Yıl Kütüphanesi “TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu”nda açıldı. Her iki açılışımıza da katılarak TYSD camiamızı, şubemizi onurlandıran Burdur Valimiz Türker ÖKSÜZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet ÖZDEMİRCİ, Belediye Başkan Yardımcımız, Emniyet Müdürümüz, Baro Başkanımız ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz.
Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT’ın da katıldığı açılış törenlerinden sonra Burdur Şubemizce yaptırılan TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ İLKOKULU ve ORTAOKULU’muzu ziyaret ettik. Büyüklerimizi, emeği geçenleri saygı ve rahmetle andık.
Bağışçılarımız ve arkadaşlarımızla eğitime desteğimizi sürdürmeye ve Antakya’da yaptıracağımız TYSD ATATÜRK ANAOKULUMUZ için hızla çalışmaya sözleştik.
29.05.2024
Diğer Yazılar
TYSD Burdur Şubemiz 14 Evladımıza Mont, Kazak, Pantolon, Eşofman Takımı ve Bot Yardımında Bulunmuştur
Burslu öğrencilerimiz ve kardeşleri için toplam 14 evladımıza; her biri için ayrı ayrı: Mont, sweatshirt, kazak pantolon, eşofman takımı, bot veya spor ayakkabı armağan ettik. Bu soğuk kış günlerinde çocuklarımızı
TYSD Burdur Şubesi’nden Öğrencilere Sanat İçin Destek
Burdur Şubemiz, Burdur Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu öğrencilerimizin 9 Mayıs 2016 da açacakları sergileri için resim malzemelerini göndererek onlara sanat çalışmalarında destek olmuştur.
TYSD Burdur Şubesi
Şubemizin desteğiyle sergilerini açan öğrencilerimizin resimleri büyük bir beğeni almıştır. Şubemiz her türlü desteği öğrencilerimize sunmuş olmaktan büyük bir memnuniyet duymakta, öğrencilerimizin başarıları ile gururlanmaktadır.