TYSD Bakırköy Şubemiz Kadın Sığınma Evinden Ayrılması Gereken Annemizin Evini Döşemiştir
Kadın Sığınma Evi’nden ayrılması gereken, 7 ve 8 yaşlarında iki çocuğuyla koruma kararı bulunan annemizin tuttuğu evi döşedik ve ailemizi yerleştirdik.
Sağlıkla otursunlar.
Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Kent Konseyi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve Neksav Vakfı ile yürüttüğümüz projede Bosna Hersek’ ten gelen MİS ENGELLİLER DERNEĞİ bu yıl ikincisi gerçekleşen etkinlikte müziğin engelleri kaldırdığını bir kez daha gösterdi.
Bu ” engelsiz” etkinlikte yer almaktan ötürü gururluyuz.
03.10.2022
Diğer Yazılar
Bakırköy Öğrencilerimize Destek
Şubemizin Sheraton Ataköy Oteli ile gerçekleştirdiği “ÇAY SAATİNDEN BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK” amaçlı sosyal sorumluluk projesi bu yılda yenilenen broşürler ve çekilen tanıtım videoları ile devam etmektedir.
TYSD Bakırköy Şubemiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimizle Kahvaltıda Buluşmuştur
Kahvaltıda bir araya geldiğimiz ATATÜRK Eğitim Burslu Öğrencilerimiz kendi aralarında Başkan ve Başkan yardımcıları seçerek genç TYSD grubu oluşturdular. Çok gururlandık ve oluşturacakları projeler için heyecanlandık… Cumhuriyetimize sizler sahip çıkacaksınız
TYSD Bakırköy Şubemizden Akülü Sandalye
Şubemiz Engellerin aşılmasına yardımcı olmak, umutları paylaşmak, yarınların güzel yaşanması için, Akülü sandalyeleri sahiplerine ulaştırmıştır.



















