Beyoğlu’nun Vefa Ziyareti
Beyoğlu Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU ve arkadaşlarımız, Beyoğlu Şubemizin ilk üyelerinden Eyüp Şubemizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz Yurdanur ÖZEL’i ziyaret etmişlerdir.

Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin Tekerlekli ve Akülü Araba Yardımları
Eğitimi boyunca destek verdiğimiz cam hastası öğrencimize Bakanlıktan burs bağlandığı haberi öğrencimizi, birlikte yaşadığı babaannesini ve bizleri çok mutlu etti… Derneğimiz tarafından daha önce bağışlanan 3 tekerlekli araba ve Diyarbakır
Beyoğlu’ndan Gazilerimiz İçin Özel Gece
Şubemizin gazilerimiz için düzenlediği gecede emekli Genelkurmay Başkanı Sayın İlker BAŞBUĞ, emekli Orgenerallerimizden Sayın Edip BAŞER ve Sayın Erdal CEYLANOĞLU şubemizin üye ve dostları ile bir araya gelmiştir.
TYSD Beyoğlu Şubesinden Engellilere Destek
Beyoğlu Şubemiz tarafından, 9 Mayısta gerçekleştirilen Gebze Teknik Üniversitesi – Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali kapsamında, ikisi akülü olmak üzere,on tekerlekli sandalyeyi üniversite rektörlüğüne teslim edilerek derneğimizin tanıtımı yapmışlardır. Rektör Prof.








