Beyoğlu’ndan Sağlık Yardımlarına Devam
Kasım 2015 de Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde Dr. Cihangir Kaymaz hoca, diğer cerrah arkadaşları genç doktorlar, hastane müdürü ve hastabakıcıların katılımıyla 3kişilik bir oda -hasta müşahade odası ve emzirme odasıyla birlikte oyun odasının açılışını yapan şubemiz önümüzdeki günlerde de GATA’da 3 ayrı hastane odası donanımı için çalışmalar başlamıştır.
Şubemiz ayrıca Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde kullanılmak üzere özellikle küçük çocukların ameliyatlarında çok gerekli bir olan bir cihazı getirmek üzere çalışmalara başlamıştır. Ameliyat esnasında çocuğun boğazına yerleştirilen bu alet iç organları 150 mumluk ampul gibi aydınlanıyor ve hatasız ameliyatlar gerçekleştirilmesini sağlıyormuş. Bu amaçla hayırsever üye ve bağışçılarından destek almayı hedefleyen şubemiz bu cihazında alımıyla doktorları oldukça başarılı ve Avrupa’nın sayılı hastaneleri arasında olan hastanemize destek olmayı hedefliyorlar.
Katılmak isteyen tüm şubelere de buradan çağrı yapmış olalım… Birlikten kuvvetler doğar…
Diğer Yazılar
Beyoğlu Şubesi Ramazan 2015 Yardımları
Şubemiz kayıtlı ailelerine her yıl ramazan ayında yapmakta olduğu gibi yardımı ve bağışlarını dağıtmış. Mağdur ailelerin bu kutsal ayda yüzünü güldürmüştür.
TYSD Beyoğlu Şubemiz Çocuklarımızla Birlikte 23 Nisan Sevincini Yaşamıştır
Beyoğlu Şubesi olarak Handan Ziya Öniş İlkokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisine katıldık… Şubemiz tarafından yaptırılan okulun ses düzeni şarkılara eşlik ederken, öğrencilerin sunduğu ATATÜRK, Bayrak ve
TYSD Beyoğlu Şubemizin Dikiş Makinası Yardımları
Beyoğlu şubesi tarafından Ayvalık Hizmetevi bünyesinde açılan dikiş kursuna katılıp kendini geliştiren ve para kazanmak için dikiş makinesi talebinde bulunan mahalle sakinlerinden bir kursiyere, bağışçımız tarafından derneğimize gönderilen sanayi tipi











