TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı
Ramazan ayında yaptığımız yardımlarımıza engelli vatandaşlarımıza aldığımız akülü araçlarla devam ediyoruz. İki gencimizin ve ailelerinin mutluluğu bizleri de sevindirdi.
Derneğimize katkıda bulunan yüreği güzel bağışcımıza teşekkür eder, tüm üyelerimize hayırlı ramazanlar dileriz.
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubesi
Derneğimizin 91.Kuruluş Yıl dönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Büyük kurucumuza saygı ve şükranlarımızı sunduk. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere tüm şubelerimizin 91. Kuruluş yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.
TYSD Kocaeli Şubemizin Katkılarıyla Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji, Alerji ve İmmünoloji Polikliniği Açılmıştır
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi’nin öncülüğü ve ÖZSEVİNÇ Ailesinin katkılarıyla yapılan Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kardiyoloji, Alerji ve İmmünoloji Polikliniği açıldı… Sağlık ve eğitim kurumlarına yardımı amaç edinmiş olan
TYSD Kocaeli Şubemizden Merhum Genel Başkanımız Adına 100 Adet Fidan
100 adet fidanımızı Merhum Genel Başkanımız adına diktik… Nur içinde yatsın…










