TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı

TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Araç Bağışı

Ramazan ayında yaptığımız yardımlarımıza engelli vatandaşlarımıza aldığımız akülü araçlarla devam ediyoruz. İki gencimizin ve ailelerinin mutluluğu bizleri de sevindirdi.
Derneğimize katkıda bulunan yüreği güzel bağışcımıza teşekkür eder, tüm üyelerimize hayırlı ramazanlar dileriz.

 

Diğer Yazılar

Kocaeli

Kocaeli Engelliler Günü

Şubemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Figen Selvi ve Ömer Aslan adlı engelli iki gence yeni bir yaşam  sağlayacak birer adet akülü sandalye armağan etmiştir.

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Cumhuriyet Bayramımızı Kutlar

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun. Atamıza ve silah arkadaşlarına en derin saygı ve minnet duygularımızla… 28.10.2021

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz

Kocaeli Şubesi olarak; ilimiz Suadiye köyünde yaşayan ve yürüyemediği için okula gidemeyen sevgili Ömer Baha Kaymaz öğrencimize akülü sandalye hediye ederek güzel evladımızı sevindirdik. Derneğimize katkıları olan bağışçılarımıza teşekkür ederiz.