TYSD Kağıthane Şubemizin Ramazan Etkinlikleri
Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz rutin çalışmalarımızda; geleneksel hale gelen Hasbahçe iftarlarımızda her gece 100-120 misafirimizi ağırladık.
170 çocuğumuzla birlikte bayramlıklarını seçtik, sevindik, sevindirdik .
75 ailemize 100₺ lik alışveriş kartlarını ulaştırdık, pek çok aileye de fitre ve zekatlarımızı verdik.
Kabul görmesini ve sağlıkla tekrarını dileriz…

Diğer Yazılar
Kız Yurdundan Ayrılan Öğrenciler İçin, Vilayetin Kiraladığı Ev Kartal, Beykoz, Pendik, İstanbul ve Şubemizce Döşenmiştir.
Kız Yurdundan ayrılan öğrenciler için, vilayetin kiraladığı ev Kartal, Beykoz, Pendik, İstanbul ve Şubemizce döşenmiştir.
TYSD Kağıthane Şubesi Akülü Araba Bağışı
Kağıthane Şubemiz, Kağıthane Devlet Hastanesi’ne çocuklar için iki akülü araba bağışlamış, çocukların ameliyat ve tedavileri sırasında bu araçlarla, eğlenip, gülerek mutlu olmalarını sağlamıştır.
TYSD Kağıthane Şubemizin Akülü Araba Yardımı
Sevgili Caner’i istediği her yere daha kolay ulaşabilsin diye akülü arabasına kavuşturduk… Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle.








