TYSD Eskişehir Otistik Çocuklar İş Eğitim Merkezi

TYSD Eskişehir Otistik Çocuklar İş Eğitim Merkezi

27.10.2010 tarihinde açılış töreni yapılarak, 15 yaş üstü Otistik ve Zihinsel Engelli gençlerimize meslek edindirmek amacı ile Eskişehir Şubemiz tarafından yaptırılarak Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmiştir.

Diğer Yazılar

Kalıcı Eserler

TYSD Çok Amaçlı Eğitim Lojmanı

T.Y.S.D. Çok Amaçlı Eğitim Lojmanı, Adapazarı Ferizli Deprem Konutları; Adapazarı ili, Ferizli Öğretmen Lojmanı Genel Merkez ile İstanbul şubelerinin bağışları ile 1999 yılında yaptırılıp ülkemize armağan edilmiştir.

Kalıcı Eserler

TYSD Üsküdar 112 Bostancı Acil Yardım İstasyonu

TYSD Üsküdar Şubesi Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Mihriban – Ziya Gürsoy 112 Acil Yardım İstasyonu TYSD Üsküdar Şubesi tarafından 06.06.2008 tarihinde üyemiz Mihriban – Ziya Gürsoy öncülüğünde derneğimiz ve bağışçıları

Kalıcı Eserler

TYSD Dinar Huzurevi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Yönetim Kurulumuzun özverili çalışmaları ile halkın yardım duygularını kanalize ederek 2002 yılında Afyon ili Dinar ilçesine bir huzurevi kazandırılmıştır.