TYSD Bakırköy Şubesinin Düzenlediği Panel
‘Cumhuriyet’in Kuruluşundan Bugüne Türkiye Yardımsevenler Derneği ve Gençliğin Gönüllülüğe Bakışı’ konulu panelimizi bugün AYDIN ÜNİVERSİTESİ’nin ev sahipliğinde düzenledik.
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Elif Yeşim ÜSTÜN, Dekan Yrd. Dr. Aylin Sözer ÇAPAN , 2. Başkanımız Dilek BAYAZIT, Kartal Şube Başkanımız Yüksel EKİM, Adım Adım ve Açık Açık Derneği Eş Kurucu Bşknı /Greenpeace Akdeniz Yönetim Kurulu Üyesi Renay ONUR, Bağışcımız/gönüllü üyemiz Hülya YELMEN, TYSD Atatürk Eğitim Burslu mezun öğrencimiz Dr. Elif AMAÇ, Aydın Üniversitesi öğrencisi/Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi Ulaş Özgür YILMAZ’ın konuşmacı olduğu panelimizde katılımcılarla Cumhuriyet dönemini, Derneğimizi , Gönüllü olmayı, Gençlerin gönüllülük için yapabileceklerini konuştuk.
Çok güzel bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı panelimizde en özel anılar ve öğütler 62 gönül yılını gençlerle paylaşan Yüksel EKİM Başkanımızdan geldi.
Çok teşekkür ederiz İstanbul Aydın Üniversitesi…
Çok teşekkür ederiz geleceğimizin güvencesi gençler…

Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası Oluşunu Kutlamaktadır
UNESCO DÜNYA MİRASI LİSTESİ’ne Ülkemizin 20. varlığı olarak kaydedilen Ankara’mızın POLATLI’sının eşsiz kültür değeri GORDİON ANTİK KENTİ “Dünya Mirası” oldu. Kutlu olsun. Frig Medeniyetinin Başkenti olan GORDİON MÖ. 3000 ile
TYSD Bakırköy Şubesi Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerinin Mezuniyet Heyecanları
2023/2024 yılı mezun bursiyerlerimizle gururluyuz, gençlerimize yeni hayatlarında başarılar diliyor, bağışçılarımıza da sonsuz teşekkürler ediyoruz. Video’ya erişmek için lütfen tıklayınız. 28.07.2024
TYSD Genel Merkezi ve Dikili Şubemiz SMA Hastası Kaan Efe Bebeğimizin Kampanyasında %100 Hedefine Ulaştığımızı Bildirmektedir
Güne şahane bir haberle GÜNAYDIN dedik. SMA hastası Kaan Efe bebeğimizin kampanyasında mutlu sona gelindi ve dün gece itibariyle %100 hedefine ulaşılarak kampanya sonlandırıldı. Şifasına bir an önce kavuşması dileklerimizle.








