TYSD Bakırköy Şubesinin Düzenlediği Panel

TYSD Bakırköy Şubesinin Düzenlediği Panel

‘Cumhuriyet’in Kuruluşundan Bugüne Türkiye Yardımsevenler Derneği ve Gençliğin Gönüllülüğe Bakışı’ konulu panelimizi bugün AYDIN ÜNİVERSİTESİ’nin ev sahipliğinde düzenledik.
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Elif Yeşim ÜSTÜN, Dekan Yrd. Dr. Aylin Sözer ÇAPAN , 2. Başkanımız Dilek BAYAZIT, Kartal Şube Başkanımız Yüksel EKİM, Adım Adım ve Açık Açık Derneği Eş Kurucu Bşknı /Greenpeace Akdeniz Yönetim Kurulu Üyesi Renay ONUR, Bağışcımız/gönüllü üyemiz Hülya YELMEN, TYSD Atatürk Eğitim Burslu mezun öğrencimiz Dr. Elif AMAÇ, Aydın Üniversitesi öğrencisi/Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi Ulaş Özgür YILMAZ’ın konuşmacı olduğu panelimizde katılımcılarla Cumhuriyet dönemini, Derneğimizi , Gönüllü olmayı, Gençlerin gönüllülük için yapabileceklerini konuştuk.
Çok güzel bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı panelimizde en özel anılar ve öğütler 62 gönül yılını gençlerle paylaşan Yüksel EKİM Başkanımızdan geldi.
Çok teşekkür ederiz İstanbul Aydın Üniversitesi…
Çok teşekkür ederiz geleceğimizin güvencesi gençler…

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezimiz Çocuk Kütüphanemizin Açılışını ABB Başkanı Sn. Mansur Yavaş’ın Katılımıyla Gerçekleştirmiştir

Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ABB ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ bünyesinde hazırladığımız Çocuk Kütüphanemizin açılışını ABB Başkanı Sn. Mansur YAVAŞ ‘ın katılımıyla gerçekleştirdik Çocuklarımız çok okusun, hep okusun. 21.03.2023

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 133 Şubemiz

Onurluyuz, gururluyuz… Değerli bağışçılarımıza, ATAMIZIN izinden 91 yıldır beraberce yürüdüğümüz şubelerimizde hizmet veren arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkürlerimiz sonsuz. Heyecanımız büyük… https://www.trtturk.com.tr/haber/balkanlar/turkiyenin-uskup-buyukelciligi-konutu-onune-ataturk-heykeli_9003?fbclid=IwAR0BntcNy4jdshBpvNYHBVRMtDzrSXO43iHmv20qZKO-31oT71LPHN1e-Ec  

Bakırköy

TYSD Bakırköy Şubemizin 90. Yıl Özel Konseri Etkinliği

Bakırköy Belediyesinin büyük katkıları ile düzenlediğimiz 90. Yıl Özel Konserimizde bizlerle olan dostlarımıza, konserimize sazıyla, sözüyle hayat veren değerli sanatçılarımıza teşekkür ederiz.