TYSD Bakırköy Şubesinin Düzenlediği Panel

TYSD Bakırköy Şubesinin Düzenlediği Panel

‘Cumhuriyet’in Kuruluşundan Bugüne Türkiye Yardımsevenler Derneği ve Gençliğin Gönüllülüğe Bakışı’ konulu panelimizi bugün AYDIN ÜNİVERSİTESİ’nin ev sahipliğinde düzenledik.
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Elif Yeşim ÜSTÜN, Dekan Yrd. Dr. Aylin Sözer ÇAPAN , 2. Başkanımız Dilek BAYAZIT, Kartal Şube Başkanımız Yüksel EKİM, Adım Adım ve Açık Açık Derneği Eş Kurucu Bşknı /Greenpeace Akdeniz Yönetim Kurulu Üyesi Renay ONUR, Bağışcımız/gönüllü üyemiz Hülya YELMEN, TYSD Atatürk Eğitim Burslu mezun öğrencimiz Dr. Elif AMAÇ, Aydın Üniversitesi öğrencisi/Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi Ulaş Özgür YILMAZ’ın konuşmacı olduğu panelimizde katılımcılarla Cumhuriyet dönemini, Derneğimizi , Gönüllü olmayı, Gençlerin gönüllülük için yapabileceklerini konuştuk.
Çok güzel bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı panelimizde en özel anılar ve öğütler 62 gönül yılını gençlerle paylaşan Yüksel EKİM Başkanımızdan geldi.
Çok teşekkür ederiz İstanbul Aydın Üniversitesi…
Çok teşekkür ederiz geleceğimizin güvencesi gençler…

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemizin Yaşlılar Haftasına Dair Güzel Dilekleri

Başımızın tacı, dünümüz, kökümüz olan tüm büyüklerimize sağlıklı yaş almalar diyoruz. Neşemiz hiç eksilmesin. #18-24Martyaşlılarhaftası 19.03.2021

Haberler

TYSD Genel Merkezimiz Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin’i Ziyaret Etmişlerdir

72. Olağan Genel Merkez Genel Kurulumuz sonrası TYSD Başkanlık Makamı olarak ilk resmi ziyaretimizi Ankara Valisi Sayın Vasip ŞAHİN’e gerçekleştirdik. Derneğimizi, projelerimizi konuştuk. Cumhuriyet’imizin Başkentinde, Devletimizin, Milletimizin makamında bizi ağırlayan

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemiz

Manavgat alevlere teslim. İçimiz yanıyor… Hayvanlar, otlar, çiçekler, böcekler ateş altında… Onca can kaybı var yani. #manavgatgeçnişolsun 29.07.2021