TYSD Salihli Şubesi İftar Yemeği
Şubemiz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlemeleri yapılan iftar yemeklerinin altı gününü üstlenerek, artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar yemeklerini gerçekleştirmiştir.
Yönetim kurulu olarak altı gün altı ayrı mahallede gerçekleşen iftarlara katılmışlardır. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri de bir iftar yemeğinde şubemizle birlikte olmuştur.

Diğer Yazılar
TYSD Salihli Şubemiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimiz Yararına Ekinlik Düzenlemişlerdir
Atatürk Eğitim Bursu alan öğrencilerimiz için düzenlemiş olduğumuz yemeğimizde üyelerimiz ve yardım seven dostlarımız ile birlikteydik. Yeni yılın Genel Merkezimiz ve tüm Şubelerimizle birlikte sağlık, huzur, mutluluk, sevgi, saygı, birlik
TYSD Salihli Şubemizin Ramazan Ayında Gerçekleştirmiş Olduğu Yardımlar
100 ailemizin mutfaklarına katkı sağladık, Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimizin bayram harçlıklarını dağıttık. Çevremizin mutlu olmalarını sağlayan, Derneğimizi destekleyen dostlarımıza teşekkür ederiz. 25.03.2024
TYSD Salihli Şubesi 23 Nisan Kutlaması
Salihli Şubemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın çoşkusunu, sevincini anasınıfı öğrencileri ile paylamış, onlarla çok güzel ve eğlenceli vakit geçirmişler, onlara armağanlar sunmuş ve birlikte bayram pastası kesmişlerdir.









