TYSD Kocaeli Şubesinin Hasta Karyolası Bağışı

TYSD Kocaeli Şubesinin Hasta Karyolası Bağışı

Şubemiz bağış olan 1 adet hasta karyolasını  hastalar için kullanılmak üzere Rehabilitasyon Merkezine bağışlamıştır. Tüm hastalarımıza şifalar diliyoruz.

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz Yeni Çalışma Döneminin İlk Toplantısını Gerçekleştirmiştir

Yeni çalışma dönemimizi açtık. Yardımlarımıza, yeni projelere devam edecek olmanın mutluluğu ile TYSD AİLEMİZE başarılı çalışmalar dileriz… 24.09.2022

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemizin Ramazan Ayında Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 60 aileye erzak kolisi yardımı yapılmıştır. Bağışçılarımızdan gelen fitre, zekât, oruç kefaretleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmiştir. Şube olarak iftar programımızı gerçekleştirerek güzel bir akşam yaşadık.

Kocaeli

Kocaeli Engelliler Günü

Şubemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Figen Selvi ve Ömer Aslan adlı engelli iki gence yeni bir yaşam  sağlayacak birer adet akülü sandalye armağan etmiştir.