TYSD Kocaeli Şubesinden Anlamlı Ziyaret
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 89.yılımızı kutlama programımız çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettik.

Diğer Yazılar
Kocaeli Engelliler Günü
Şubemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Figen Selvi ve Ömer Aslan adlı engelli iki gence yeni bir yaşam sağlayacak birer adet akülü sandalye armağan etmiştir.
TYSD Kocaeli Şubemiz Yeni Dönemin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Sağlık ve bereket dileklerimizle çalışmalarımıza devam etmek için yeni dönemimizin ilk toplantısında bir araya geldik. Tüm Şubelerimize de başarılar dileriz. 24.10.2021
TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Sandalye Bağışı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; engelli vatandaşlarımıza el uzatmaya devam etmekteyiz. Bu kez de bedensel engelli olan bir vatandaşımıza akülü sandalye bağışında bulunarak kendisini ve ailesini mutlu ettik.









