TYSD Kocaeli Şubesi Eğitim Yardımları
Kocaeli Şubemiz, Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu’na sıra, sandalye, bilgisayar ve tenis masası bağışlamış, on iki öğrencimize de iç giyim-dış giyim, eşofman takımı, mont ve kışlık botlar ile birlikte erzak yardımı yapmıştır.
Şubemizce ayrıca okulun ihtiyacı olan iki adet İngilizce sınıfının tefrişi yapılarak eğitime açılmıştır. Okul yöneticileri derneğimizin katkılarından dolayı şube yöneticilerine okulda plaket töreni düzenlemiştir.
Diğer Yazılar
Kocaeli Kartepe Suadiye Ortaokuluna Bağış
Kartepe Suadiye Ortaokulu’na ;2 adet laptop, 1 adet televizyon, 4 adet masa, 3 adet dosya dolabı, 10 adet voleybol topu, 10 adet futbol topu, 10 adet trafik konileri bağışımızı gerçekleştirdik.
TYSD Kocaeli Şubemiz Atamız’ı Saygı, Sevgi ve Minnetle Anmıştır
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 84. ölüm yıldönümü nedeniyle Dernek bahçemizde anma töreni düzenlenmiş, Atatürk Büstüne çelenk bırakılmıştır. Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. 11.11.2022
TYSD Kocaeli Şubesi Engelsiz Yaşam Projesi
Kocaeli Şubemiz, Engelsiz Yaşam Projesine ilişkin olarak Engelliler Haftası münasebetiyle yürüme engelli Burhan Pala’ya akülü sandalye hediye etmiştir. Engellilerle ilgili çalışmalar konusunda hassas olan şubemizin dernek binalarında teslim ettikleri akülü










