TYSD Kocaeli Şubemizden Öğrencilerimize Bağış
Köy okulları ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu defa da Hakkaniye Köyünün öğrencilerini sevindirdik. Anaokulunun küçük öğrencilerine bağışçımız Hande Özsevinç tarafından temin edilen çeşit çeşit oyuncaklar yanında boya kalemleri, ayakkabılar; İlkokul öğrencilerine de defterler, kalemler, ayakkabılar, çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Yarınların gençlerine derslerinde başarılar dileriz.
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemiz Minik Öğrencilerimize Atatürk Köşesi Armağan Etmiştir
İzmit Yeni Turan Anaokuluna, minik öğrencilerimize ATATÜRK KÖŞESİ armağan ettik. Şube yönetimimiz, misafirlerimiz, öğretmenlerimiz ve minik öğrencilerimizle İstiklal marşımızı söyledik. Atatürk ‘ü andık, anlattık, anladık bir kez daha. Emeği geçen
TYSD Kocaeli Şubesi Kartepe Ortaokulunda
Kocaeli Şubemiz, Kartepe Suadiye Ortaokulu’na , iki adet laptop, bir televizyon, dört adet masa, üç adet dosya dolabı, onar adet voleybol ve futbol topu, on adet trafik konileri bağışımızı gerçekleştirmiştir.
TYSD Kocaeli Şubesinden Anlamlı Ziyaret
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 89.yılımızı kutlama programımız çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettik.















