TYSD Kocaeli Şubemiz Ebediyete İntikal Etmiş Tüm Üye ve Büyüklerimizi Dualarla Yad Etmişlerdir
28 Kasım 2022 tarihinde, ebediyete intikal etmiş olan arkadaş ve dostlarımızı anmak üzere üyelerimiz ile bir araya geldik, Dernek binamızda dualarla onları yad ettik.
Okunan hatim ve duaları başta yurdumuzun kurtarıcısı Mustafa Kemal ATATÜRK silah arkadaşları ve şehitlerimiz olmak üzere, derneğimize büyük emekleri geçen Şubemiz kurucu Başkanı Saliha Yazıcıoğlu ile yakın zamanda vefat eden İkinci Başkanımız Tarhan Bulucu ve kaybetmiş olduğumuz derneğimize büyük emekleri olan arkadaşlarımızın ruhlarına hediye ettik.
02.12.2022
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemizden Atatürk Köşesi
Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’ne Ulu Önder Atatürk’ün büstünün bulunduğu bir Atatürk Köşesi yaptırdık ve 5 Aralık Perşembe günü yapılan açılışla armağan ettik. Fakültenin öğretim görevlileri ve Şubemiz Yönetim Kurulu
TYSD Kocaeli Şubesi Engelsiz Yaşam Projesi
Kocaeli Şubemiz, Engelsiz Yaşam Projesine ilişkin olarak Engelliler Haftası münasebetiyle yürüme engelli Burhan Pala’ya akülü sandalye hediye etmiştir. Engellilerle ilgili çalışmalar konusunda hassas olan şubemizin dernek binalarında teslim ettikleri akülü
TYSD Kocaeli Şubemiz
Kocaeli Şubesi olarak; ilimiz Suadiye köyünde yaşayan ve yürüyemediği için okula gidemeyen sevgili Ömer Baha Kaymaz öğrencimize akülü sandalye hediye ederek güzel evladımızı sevindirdik. Derneğimize katkıları olan bağışçılarımıza teşekkür ederiz.