TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır.
9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubesinden Çocuklara Bayram Alışverişi
Şubemiz Kağıthane bölgemizdeki 6 gazi çocuğumuz, sevgi evlerinde kalan 23 çocuğumuz ve 81 ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklarını almıştır.
TYSD Kağıthane Şubemizden Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerine Bayram Hediyesi
Niğde- Bor ŞEHİT FEHMİ ALTUNDAŞ YATILI BÖLGE OKULU’nun 134 öğrencisine 3 isteklerini sorduk ve bayram hediyesi olarak götürdük. Kitaplarını götürdüğümüz güzel kütüphanelerinin açılışını yaptık. Niğde Tiyatro Festivalinde; 1.oldukları gerçek hayattan
TYSD Kağıthane Şubemizin Akülü Araba Yardımı
Sevgili Caner’i istediği her yere daha kolay ulaşabilsin diye akülü arabasına kavuşturduk… Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle.











