TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır.
9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemizin 92. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması
92. Kuruluş yıldönümümüzü Abant Palas’ta üyelerimiz ve bağışçılarımızla birlikte kutladık. 2019 yılı çalışmalarımızın sunumunu yaparak, bize her zaman destek olan yardım sevenlerimize plaketlerini takdim ettik. Uzun yıllar birlikte olmak dileklerimizle..
TYSD Kağıthane Şubemize Genç Bağışçımızdan Çevre Projesi Desteği
Yardım seven kızımız, genç bağışçımız Mehveş DRAMUR doğum günü hediyelerini bu sene de derneğimize yöneltti ve çevre projesi yapılmasını istedi. TEMA VAKFI ile imzaladığımız sözleşme ile Çanakkale-Gürece’de 2000 ağaç dikildi.
TYSD Kağıthane Şubemizin Geleneksel Öğrenci Tanışma Yemeği
Her yıl düzenlediğimiz geleneksel öğrenci tanışma yemeğimizin konuşmacısı Dr.Özgür BOLAT’dı. Öğrencilerimize başarılı ve kişisel gelişimleri için uygulanabilir önemli önerilerde bulunarak dikkatlerini çekti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.










