TYSD Kağıthane Şubesi Bisiklet Bağışı

TYSD Kağıthane Şubesi Bisiklet Bağışı

Şubemiz her akşam verdiği iftar yemekleri ve rutin yardımların dışında “30 Ramazan günü için 30 Çocuğumuza 30 Bisiklet “armağan etmiş, mutluluklarına ortak olmuştur.

Diğer Yazılar

Kağıthane

TYSD Kağıthane Şubemizin Akülü Araba Yardımı

Sevgili Caner’i istediği her yere daha kolay ulaşabilsin diye akülü arabasına kavuşturduk… Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle.

Kağıthane

TYSD Kağıthane Şubemiz Hatay Samandağ’ında 5 Adet Konteynerden Anaokulu Oluşturmuştur

Hatay Samandağ’ın 5 konteynerin birleşmesinden oluşan tek Anaokulunu açarak, eğitimin ve çocuklarımızın hizmetine sunduk. 250 öğrencinin eğitim alacağı “Fatimatüz Zehra Anaokulu”muzun öğrencilerinin hayat yolu açık, başarıları çok olsun. Emeği geçen

Kağıthane

TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle  Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır. 9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.