TYSD Kağıthane Şubemizin Ramazan Etkinlikleri
Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz rutin çalışmalarımızda; geleneksel hale gelen Hasbahçe iftarlarımızda her gece 100-120 misafirimizi ağırladık.
170 çocuğumuzla birlikte bayramlıklarını seçtik, sevindik, sevindirdik .
75 ailemize 100₺ lik alışveriş kartlarını ulaştırdık, pek çok aileye de fitre ve zekatlarımızı verdik.
Kabul görmesini ve sağlıkla tekrarını dileriz…

Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemiz 4 Bakkalın Veresiye Defterini Ödedi
Yılın son günü 4 bakkalın veresiye defterini ödeyerek 58 aileye yılbaşı hediyesi verdik ve borçsuz bir yeni yıl diledik… Hem işletmeler hem ailelerimiz hem de biz mutlu olduk.
TYSD Kağıthane Şubemizden Şehit Fehmi Altuntaş Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerine Bayram Hediyesi
Niğde- Bor ŞEHİT FEHMİ ALTUNDAŞ YATILI BÖLGE OKULU’nun 134 öğrencisine 3 isteklerini sorduk ve bayram hediyesi olarak götürdük. Kitaplarını götürdüğümüz güzel kütüphanelerinin açılışını yaptık. Niğde Tiyatro Festivalinde; 1.oldukları gerçek hayattan
TYSD Kağıthane Şubesi Bisiklet Bağışı
Şubemiz her akşam verdiği iftar yemekleri ve rutin yardımların dışında “30 Ramazan günü için 30 Çocuğumuza 30 Bisiklet “armağan etmiş, mutluluklarına ortak olmuştur.








