TYSD Genel Merkezine Tavşanlı Şube Başkanımızın Ziyareti
Tavşanlı Şubesi Başkanımız Alper TALAY bizleri ziyarete geldi.
Tavşanlı’da yapımı biten binamız hakkında bizleri bilgilendirerek, faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.
Başkanımız Tavşanlı’ya, Arkadaşlarımıza sağlık ve başarı dileklerimizi götürdü.
01.06.2021
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezimizi ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu Ziyaret Etmiştir
Bugün ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı ve iki üyesinden oluşan genç, çalışkan ve Cumhuriyet sevdalısı öğrencilerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Yeni dönemde ortak projelerde buluşmak üzere sözleştik.
TYSD Genel Merkezi Bağışçısı Sn. Layıkhan Özderin Ziyareti
“YÜREK AĞLARSA” isimli eserinin satışından doğan geliri Derneğimize bağışlayan Sn. Layıkhan ÖZDER bugün misafirimiz oldu… Kitabının imza gününde sağladığı bağışı Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT ve 2. Başkanımız Dolunay YALÇIN’a sundu.
TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemiz Şehitler Haftasını Saygı ve Minnetle Anmaktadır
Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere canları pahasına vatanımızı savunmuş tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bizlere bıraktığınız bu toprakları canımız pahasına koruyacağız #ŞehitlerHaftası 14.04.2022









