TYSD Genel Merkezimizin Açılış Çayını Gerçekleştirmiştir
Bugün Genel Merkezimiz ‘ de bol sohbetli, çok duygulu, Derneğimizi, öğrencilerimizi, projelerimizi konuştuğumuz güzel bir açılış çayı gerçekleştirdik.
Değerli bağışçılarımızın, üyelerimizin ve misafirlerimizin yansıra 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz TYSD ANTAKYA Şube Başkanımız rahmetli Gülsev ÖMEROĞLU’ nun kızı Pamir ATAHAN’ ın da bizimle olması hepimizi çok mutlu etti. Gülsev Başkanımızı ve tüm kayıplarımızı gözyaşlarıyla andık.
Antakya Şubemizde uzun yıllar çalışmış, şimdi Genel Merkez Üyemiz Yasemin MISTIKOĞLU misafirlerimize ve bizlere Antakya’ ya gelin gelmiş 24 genç kadının hikayesini anlattığı “TRENLİ GELİNLER” adlı kitabını imzaladı ve derneğimize bağışladı.
Güzel işlerde ve güzel günlerde birlikte olmak dileklerimizle tüm katılan ve gönlü ile bizimle olan BÜYÜK TYSD AİLEMİZE çok teşekkür ederiz.
21.11.2023
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve Bakırköy Şubemiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuklarımızla Birlikte Kutlamışlardır
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT, 2. Başkanımız Dolunay YALÇIN, Bakırköy Şube Başkanımız Türkan ALPER ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz TYSD BAHŞİLER ATATÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU
TYSD Genel Merkezimizin Teftiş ve Bilgilendirme Toplantısı
Mut, Gaziantep, Akçakoca Şubelerimiz ile Genel Merkezimizde beraber olmaktan mutluluk duyduk. Teftiş ve bilgilendirme toplantısına katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz…




















