TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemizin Kadın Cimnastik Grup Milli Takımımıza Kutlama Mesajı
Şu zor günlerde ne iyi geldi hepimize.
Gururlandık, sevindik, övündük.
Kadın Cimnastik Grup Milli Takımımız bir ilki başardı, Ukrayna’da Avrupa şampiyonu oldu.
Ülkemize Avrupa şampiyonluk gururunu yaşatan Duygu Doğan, Azra Akıncı, Peri Berker, Nil Karabina ve Eda Asar’ı candan kutluyoruz.
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezimizin Danışma Birimi Bölümü
Derneğimizin misafirlerinin, halkımızın, öğrencilerimizin ve bizlerin sağlığı ve güvenliği yararına olacağı inancıyla DANIŞMA BİRİMİ’mizi Derneğimiz giriş bölümünde oluşturduk. Yapımı sırasında sevgili personel arkadaşlarımızın büyük emek, heyecan ve desteklerine teşekkür ederiz.
TYSD Genel Merkezimiz Yeni Çalışma Döneminin İlk Toplantısını Gerçekleştirmiştir
Sağlıklı, bereketli ve başarılı bir yıl olmasını dileyerek yeni çalışma dönemimizin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Kıymetli büyüklerimiz Hasibe İMRE ve Candan GÜNEYMEN de bugün toplantı sonrası bizlere katılarak çok mutlu ettiler.
TYSD Kağıthane Şubemiz
Muş’un çok uzak bir köyüne ulaştık bu kez. Öğrencilerimiz utangaç, öğretmenimiz olması gerektiği gibi koruyucu . Ama yine de fotoğraflarımızı paylaşın sayfanızda diyerek bizlere gönderdi. 106 öğrencimize mont ve bot,