TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemizi Duygulandıran Atatürk Eğitim Burslu Öğrenci Arkadaşlarımızın Mesajları
Mezun olan Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimizin derneğimize göndermiş olduğu mesajlar içimizi ısıttı. Siz değerli bağışçılarımızın da bu güzel mesajları okumasını istedik. Kendilerine yeni yollarında başarı, sağlık ve mutluluk diliyoruz. Bizde daha nice mezunlar vererek bu güzelliklere uzun yıllar öncü olmak istiyoruz.
03.09.2024
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz Gaziler Gününü Kutlamaktadır
Yüreklerindeki vatan, bayrak, millet ve mukaddesat aşkıyla tarihe destan yazan Türk Kahramanlığının sönmeyen meşaleleri tüm gazilerimizin “GAZİLER GÜNÜ” kutlu olsun. 19.09.2022
TYSD Genel Merkezin Acı Kaybı
Derneğimizin kadim dostu, değerli bağışçısı, yaptırdığı okullar, ulaştırdığı yardımlarla insana ve hayata kattığı büyük değerleri ile anacağımız, kıymetli büyüğümüz, hayırsever NİZAMOĞLU AİLESİNİN anneleri, ADALET NİZAMOĞLU Hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
TYSD Genel Merkezi
91. Yılımızı kutlarken ; CUMHURİYETİMİZİ , KAZANIMLARIMIZI, YARINLARIN UMUDU GENÇLERİMİZİ, NUTUK ‘u sanatın gücüyle bir kez daha soluduk… Bu özel gecede bizleri onurlandıran Meclis Başkanlarımızdan Sn Köksal TOPTAN ve eşleri











