TYSD Genel Merkez ve 133 Şubemizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Tarihte Bugün: 18 Mayıs 1919
Mustafa Kemal Paşa 47 silah arkadaşıyla beraber 16 Mayıs Cuma günü öğlenden sonra Galata rıhtımından Bandırma Vapuruyla Samsun’a gitmek için ayrıldı.
18 Mayıs Pazar günü öğle üzeri Sinop’a vardılar.
Mustafa Kemal gizli olarak şehre çıktı ve yetkililerle bazı görüşmeler yaptı. Akşam saat 20’de Sinop limanından Samsun’a gitmek için demir alındı.
Bütün gece seyrine devam eden Bandırma vapuru 19 Mayıs Pazartesi sabah 6’da Samsun’a vardı ve Mustafa Kemal, milletimizin geleceğine yön verecek olan Milli Mücadeleyi böylece başlattı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Diğer Yazılar
Türkiye Yardım Sevenler Derneği 94. Kuruluş Yılını Kutluyor
#19şubat1928 #milletimizeminettarız Basından…17.02.2022 Hürriyet Gazetesi Ankara İlavesi haberi. 17.02.2022
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemizin Hatay Defne’ye İki Adet Konteyner Ulaştırmıştır
Büyük acımızın yaralarını Genel Merkezimiz, Şubelerimiz ve değerli bağışçılarımız ile sarmaya tüm gücümüzle devam ediyoruz… Konteyner Kent kurma projemizin ilk iki konteyneri bugün itibariyle HATAY / DEFNE ‘ ye ulaştı.
TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemizin Karne – Mezuniyet Sevinçleri
öğrencileri ve öğretmenlerimiz karne ve mezuniyet heyecanlarını TYSD ailemiz ile paylaştılar. Kestikleri mezuniyet pastası kadar güzel bir ömür diliyoruz her birine. Başarılarınız çok olsun, sizi seviyoruz çocuklar. Size, ailelerinize ve










