TYSD Eskişehir Şubemiz TYSD Yemek Kitabı Projemiz Üzerinde Çalışmalarına Devam Etmektedir
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Mutfağımız’dan lezzetlerin yer aldığı, 129 Şubemizin tariflerinin büyük titizlikle ayrı ayrı hazırlanıp pişirilmesi ve profesyonel olarak fotoğraflanması aşamalarını bitirdik.
Kitabımızı yayınlanmak üzere yayınevine göndermeden önce son şekliyle; Şubemiz 2. Başkanı Sevgi ŞENER, projenin başında bulunan ve tüm yemeklerimizi teker teker pişirerek sunuma hazırlayan Şube Sekreterimiz Serpil UZOĞLU ve yine projemizde büyük emeği olan Şubemizin genç üyesi İpek UCA ve sürpriz bir şekilde Eskişehir’de olan 2. Başkanımız Gül BERK ile değerlendirdik.
06.10.2024
Diğer Yazılar
TYSD Eskişehir Şubesi Suzan Gürcanlı İş Eğitim ve Uygulama Okulu
Okulumuzun özel öğrencileri el emeklerini sergileyip, Diyarbakır’a öğrencilerimize armağanlar göndermişlerdir.
Eskişehir TYSD Sosyal Yardım
Sosyal yardımlarımız devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi derneğe yapılan bağışlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Görme engelli 2 çocuğa çeşitli yardımda bulunulmuştur. Eskişehir Süleyman Çakır Hayır Evine bağışçımızın katkılarıyla tekerlekli sandalye
TYSD Eskişehir Şubemiz Olağan Genel Kurulunu Başarıyla Gerçekleştirmiştir
Şubemizin Olağan Genel Kurulunu başarıyla gerçekleştirdik. Derneğimizi her zaman destekleyen, yanımızda olan, çalışmalarımıza emek veren, Genel Kurulumuzda da bizleri yalnız bırakmayan Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Ataç’a, Üyelerimize, Dostlarımıza














