TYSD Beyoğlu Şubesi’nin Düzenlediği Panel

TYSD Beyoğlu Şubesi’nin Düzenlediği Panel

Cumhuriyet’in Kuruluşundan Bugüne Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve Gençliğin Gönüllülüğe Bakışı Konulu Panelimizi Bilgi Üniversitesinde gerçekleştirdik.
Öğrenci Topluluğunun işbirliğinde, Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU, Arnavutluk Fahri Konsolosu bağışçımız Ebru SANVER, mezun öğrencimiz Makina Mühendisi Fırat ÖNDER, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Adım Adım Derneği kurucusu Doç, Dr. Itır ERHART ve 2. Başkanımız Dilek BAYAZIT gençlere Derneğimizi ve gönüllülüğü anlattılar.

Bilgi Üniversitesine ve yarınlarımızın umudu gençlerimize teşekkürlerimizle…

     

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD’nin Üsküp’de Yaptıracağı Atatürk Heykeli İle İlgili Beyoğlu Şubemizin Faaliyetleri

TYSD ‘nin kuruluşunun 91. yılı anısına ÜSKÜP ‘de yaptıracağımız ATATÜRK heykelimizinin yerinin belirlenmesi, ön görüşmelerinin gerçekleştirilmesi için Derneğimizi, Genel Başkanımızı ve 133 Şubemizi temsilen Genel  proje yürütücüsü Beyoğlu Şubesi Başkanımız

Haberler

TYSD Genel Merkezi

Onurluyuz, gururluyuz… https://www.yurtgazetesi.com.tr/dunya/uskup-e-ataturk-heykeli-cok-yakisti-h147013.html

Haberler

TYSD Genel Merkezin Acı Kaybı

Derneğimizin kadim dostu, değerli bağışçısı, yaptırdığı okullar, ulaştırdığı yardımlarla insana ve hayata kattığı büyük değerleri ile anacağımız, kıymetli büyüğümüz, hayırsever NİZAMOĞLU AİLESİNİN anneleri, ADALET NİZAMOĞLU Hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.