TYSD Beyoğlu Şubesi Kadın Kuruluşları Toplantısı
Beyoğlu Şubemiz, Av. Nazan Moroğlu koordinatörlüğünde 92 Sivil Toplum Kuruluşuyla birlikte 10 Mayısta İstanbul’da gerçekleştirilen IKKB toplantısına iştirak etmiştir.

Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin Tekerlekli Sandalye Yardımları
PAHSSc Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği tarafından talep edilen tekerlekli sandalyeyi temin ederek hastamıza teslim ettik. Daimi bağışçımızdan gelen eşyalarla hazırlanan 9 koliyi Diyarbakır Ergani’ye, 4 koliyi Ayvalık Hamdibey
TYSD Beyoğlu Şubemiz Ödül ve Hediye Takdimlerini Gerçekleştirmiştir
Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, dört yıldır ayrı kaldığımız, pandeminin bizleri hasret bıraktığı değerli üyemiz ve bağışçımız Sn. Şaylan Güngör ve ailesini ziyaret edip gecikmiş ödülümüzü ve hediyelerini kendilerine takdim ettik.
TYSD Beyoğlu Şubemizden İşitme Cihazı Yardımı
Şubemizce, bir ailenin kulakları duymayan iki çocuğu Muhammet ve İbrahim Ökkeş kardeşlere Siemens marka işitme cihazı taktırılarak duymaları sağlanmış, konuşma eğitimlerine başlanmıştır.









