TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

Hatay’da yaşayan babası vefat etmiş, annesi ve beş kardeşiyle yaşayan Üniversite öğrencisi kızımıza tablet armağan ettik, ailesine maddi destek ve erzak yardımında bulunduk.

Kızımıza başarılar diliyoruz.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

Beyoğlu Türkiye Bilişim Derneği İşbirliği

Şubemiz, Türkiye Bilişim Derneğinde Derneğimizin tanıtımı toplantısı düzenlemiş ve aynı gün Engelliler Derneğine de  on adet  normal,  bir adet de akülü iskemle bağışı yapmıştır.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Tekerlekli ve Akülü Araba Yardımları

Eğitimi boyunca destek verdiğimiz cam hastası öğrencimize Bakanlıktan burs bağlandığı haberi öğrencimizi, birlikte yaşadığı babaannesini ve bizleri çok mutlu etti… Derneğimiz tarafından daha önce bağışlanan 3 tekerlekli araba ve Diyarbakır

Beyoğlu

Beyoğlu Belediye ve Kaymakamlığıyla Birlikte

Şubemiz Beyoğlu Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte yapılan etkinliklere bir yenisini daha eklemiş, Muharrem ayı sebebiyle halkımıza aşure dağıtımı yapmıştır.