TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

Hatay’da yaşayan babası vefat etmiş, annesi ve beş kardeşiyle yaşayan Üniversite öğrencisi kızımıza tablet armağan ettik, ailesine maddi destek ve erzak yardımında bulunduk.

Kızımıza başarılar diliyoruz.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

Beyoğlu Hastane Odası Açılışları

Şubemiz Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde, değerli bağışçımız Sevgi YAĞCI’nın tefrişatını yaptırdığı 3 odanın açılışını gerçekleştirmiştir.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizden İşitme Cihazı Yardımı

Şubemizce, bir ailenin kulakları duymayan iki çocuğu Muhammet ve İbrahim Ökkeş kardeşlere Siemens marka işitme cihazı taktırılarak duymaları sağlanmış, konuşma  eğitimlerine başlanmıştır.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz 250 Öğrencimize Mont, Kazak, Pantolon, Atkı ve Bere Yardımında Bulunmuştur

Beyoğlu şubesi olarak Van Turgutreis İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nda okuyan 205 öğrencimize gönderdiğimiz mont, kazak, pantolon, atkı ve bere takımları okul öğretmenlerinin yardımı ile giydirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.