TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

Hatay’da yaşayan babası vefat etmiş, annesi ve beş kardeşiyle yaşayan Üniversite öğrencisi kızımıza tablet armağan ettik, ailesine maddi destek ve erzak yardımında bulunduk.

Kızımıza başarılar diliyoruz.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Acı Kaybı

TYSD Beyoğlu Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi İmre OTBAY Hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’ tan rahmet, kederli ailesine ve başta Beyoğlu Şubemiz olmak üzere tüm TYSD camiamıza başsağlığı ve

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizden Şehit Ailelerine Yemek

Şubemiz 12 Mayıs 2017 de Sehit ve Gaziler Derneği yararına Edirnekapı şehitliğinde şehit aileleri için 300 kişilik yemek vermişlerdir.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları

Beyoğlu Şubemiz, 17 Mayıs ‘da Haseki Hastanesinin ek hizmet binası olan 29 Mayıs Hastanesi’nin Çocuk Yoğun Bakım Ünitesini İstanbul’daki şubelerimizle birlikte açmışlardır.