TYSD Beyoğlu Şubemizin Kurban Bayramı Yardımları
Derneğimizin kayıtlı daimi yardım alan ailelerine kurban eti dağıtımını gerçekleştirdik.
Bayramın 2.günü Ataköy APlus Migros müdürümüz Sn. Metin Kobanın gayretleriyle dağıtımımız her sene olduğu gibi bu senede geleneksel olarak devam etti.
Bu sene 15 kurbandan 450 kg et olarak hazırlanan kolilerimizi dernek tarafından belirlenen ailelerimize dağıttık.
Dağıtımı yardımcılarımız Remziye ve Haydar Kandemire gerçekleştirdi.
Yardımda bulunan derneğimizin bağışçı üyelerine ve dağıtımını büyük özveri ile gerçekleştiren dernek yardımcılarımıza çok teşekkür ederiz.
Dernek üyelerimizle birlikte daha pek çok yardımda el ele birlikte olmak dileklerimizle
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin Yardımları
Ayvalık Hizmet Evinin donanımı için gereken malzeme ve mobilyaların siparişlerini vererek, pandemi sonrası açılışı yapılacak hizmet evinin hazırlıklarını tamamladık… Mobilya ve malzemelerin ulaşımı için hazırlıklara başladık… Kış aylarında Doğu Bölgesine
TYSD Beyoğlu Şubesinden Engellilere Destek
Beyoğlu Şubemiz tarafından, 9 Mayısta gerçekleştirilen Gebze Teknik Üniversitesi – Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali kapsamında, ikisi akülü olmak üzere,on tekerlekli sandalyeyi üniversite rektörlüğüne teslim edilerek derneğimizin tanıtımı yapmışlardır. Rektör Prof.
TYSD Beyoğlu Şubemiz Ödül ve Hediye Takdimlerini Gerçekleştirmiştir
Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, dört yıldır ayrı kaldığımız, pandeminin bizleri hasret bıraktığı değerli üyemiz ve bağışçımız Sn. Şaylan Güngör ve ailesini ziyaret edip gecikmiş ödülümüzü ve hediyelerini kendilerine takdim ettik.














