TYSD Beyoğlu Şubemizin Faaliyetleri

TYSD Beyoğlu Şubemizin Faaliyetleri

28 Şubat tarihinde Gönen Otel’de gerçekleştireceğimiz Genel Kurulumuzun hazırlıklarını tamamladık.

TYSD Bozüyük Şubemizin kanser hastası çocuğumuz için başlattığı kampanyaya katılarak, üyelerimizin bağışlarını hızlıca ailemize ulaştırdık.

Ayvalık Hamdibey Mah.de yaşayan çocuklarımıza isimlerine özel bot ve monttan oluşan paketlerini hazırladık.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında Ayvalık Hamdibey Hizmet Evi ‘ne ziyaret planlaması yaptık. Üyelerimizle birlikte orada yaşayan kadınlarımıza çanta , fular ve giysiden oluşan hediyelerin dağıtımının ardından , gençlerimize yönelik “Bağımlılık” Semineri gerçekleştirme ve devamı karar aldık..

Genel Merkezimiz’in rahmetli olan Yönetim Kurulu Üyesi Ümit YAMAÇ’ın kızı tarafından Şubemize emanet edilen giysilerini Beyoğlu Okullarındaki öğretmenlerimize gönderilmek üzere hazırladık.

Bizimle yol alan tüm üyelerimize teşekkürlerimizle.

21.02.2022

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Gazilerimize Akülü Araba Yardımları

Gaziler Derneği ile yaptığımız görüşmeler sonucunda dört gazimiz için bağışçılarımızın katkıları ile alınan akülü arabaların teslimini gerçekleştirdik… Arabalardan 1 tanesi Ordu’da yaşayan yürüme engelli Gazimize, 3 tanesi de 1982-1985 ve

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizden İşitme Cihazı Yardımı

Şubemizce, bir ailenin kulakları duymayan iki çocuğu Muhammet ve İbrahim Ökkeş kardeşlere Siemens marka işitme cihazı taktırılarak duymaları sağlanmış, konuşma  eğitimlerine başlanmıştır.

Beyoğlu

Beyoğlu’nun Vefa Ziyareti

Beyoğlu Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU ve arkadaşlarımız, Beyoğlu Şubemizin ilk üyelerinden Eyüp Şubemizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz Yurdanur ÖZEL’i ziyaret etmişlerdir.