TYSD Beyoğlu Şubemizin Divriği Cumhuriyet Ortaokuluna Kitap ve Giysi Yardımı

Şubemiz 16 üyesiyle 10 -14 Mayıs Sivas Bölge Toplantısı’na katılmış, bu esnada Divriği’ de bir ortaokulda yaptırdıkları kütüphaneyi de ziyaret etmişlerdir.

Foto bey 29-30-31 Sivas – Divriği Cumhuriyet Ortaokulu’na 12 koli kitap ve giysi göndermişler,  Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmenlerle bir araya gelmişlerdir.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

Beyoğlu İstanbul Şubeleri Toplantıları

Beyoğlu Şubemiz Taksim Gönen Otelde her ay farklı bir İstanbul Şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen rutin toplantılara katılmaktadır. Tüm İstanbul şubelerimizin güç birliği yaptığı bu faaliyet oldukça verimli olmaktadır.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Yardımları

Yardım amacı ile çıktığımız bu yolculukta ülke olarak birlik olduğumuz Koronalı Günlerde bizler de durmaksızın yardımlarımıza devam ediyoruz. Bu özel günlerde, ihtiyaç sahibi ailemizin yeni doğan bebeğinin on beş günlük

Beyoğlu

Beyoğlu Hastane Odası Açılışları

Şubemiz Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde, değerli bağışçımız Sevgi YAĞCI’nın tefrişatını yaptırdığı 3 odanın açılışını gerçekleştirmiştir.