TYSD Beyoğlu Şubemizin Bedeni Yanan Öğrencimize Yardımları

TYSD Beyoğlu Şubemizin Bedeni Yanan Öğrencimize Yardımları

Derneğimizin bakımını üstlendiği İzmit’te bedeni yanan öğrencimiz için Şube Başkanımız Engelliler Federasyonu ile görüşerek öğrencimizin sağlık işlemleri ve düzenli kontrollerinin Sosyal Sigortalar Kurumu tarafından karşılanmasını sağladı.

Öğrencimize derneğimiz tarafından her ay yenilenmesi üstlenilen silikon gömleğinin yerine, iki sene değiştirilmeden kullanılabilecek bir silikon gömlek yaptırılabileceği, bunun bedelinin (devletin ödediği kısım hariç) Şubemiz tarafından ödenebileceği kararı alındı.

Öğrencimiz için topladığımız 2000 tl’nin üzerini 4000 tl ile tamamlayarak öğrencimizin gömlek teslimini gerçekleştirdik.

Öğrencimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Oya Hanım ve Mustafa Bey tarafından derneğimize 5000 maske bağışı yapıldı. Bağışlanan maskeler, Bakırköy Belediyesine ve fakir ailelere dağıtıldı.

Yardımda bulunan destekçilerimize teşekkür ediyoruz.

29.04.2021

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Acı Kaybı

TYSD Beyoğlu Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi İmre OTBAY Hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’ tan rahmet, kederli ailesine ve başta Beyoğlu Şubemiz olmak üzere tüm TYSD camiamıza başsağlığı ve

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar

-Kurban Bayramında 12 adet Kurban bağışımızın kesimi yapılarak KASEV Vakfı Huzur Evi’ne dağıtımı yapılmıştır. -Daha önce Beyoğlu şubesi bağışçımızın binasını yaptırdığı Bakırköy Devlet Hastanesi Kan Merkezi’nin alt katı için yapılması

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubesinden Engellilere Destek

Beyoğlu Şubemiz tarafından, 9 Mayısta gerçekleştirilen Gebze Teknik Üniversitesi  – Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali kapsamında,  ikisi akülü olmak üzere,on tekerlekli  sandalyeyi üniversite rektörlüğüne  teslim edilerek derneğimizin tanıtımı yapmışlardır. Rektör Prof.