TYSD Beyoğlu Şubemizin Bedeni Yanan Öğrencimize Yardımları

TYSD Beyoğlu Şubemizin Bedeni Yanan Öğrencimize Yardımları

Derneğimizin bakımını üstlendiği İzmit’te bedeni yanan öğrencimiz için Şube Başkanımız Engelliler Federasyonu ile görüşerek öğrencimizin sağlık işlemleri ve düzenli kontrollerinin Sosyal Sigortalar Kurumu tarafından karşılanmasını sağladı.

Öğrencimize derneğimiz tarafından her ay yenilenmesi üstlenilen silikon gömleğinin yerine, iki sene değiştirilmeden kullanılabilecek bir silikon gömlek yaptırılabileceği, bunun bedelinin (devletin ödediği kısım hariç) Şubemiz tarafından ödenebileceği kararı alındı.

Öğrencimiz için topladığımız 2000 tl’nin üzerini 4000 tl ile tamamlayarak öğrencimizin gömlek teslimini gerçekleştirdik.

Öğrencimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Oya Hanım ve Mustafa Bey tarafından derneğimize 5000 maske bağışı yapıldı. Bağışlanan maskeler, Bakırköy Belediyesine ve fakir ailelere dağıtıldı.

Yardımda bulunan destekçilerimize teşekkür ediyoruz.

29.04.2021

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz

İ.B.B. İSTANBUL VAKFI’nın düzenlediği ATAMIZ’ın 90 yıl önce biz kadınlara verdiği seçme ve seçilme hakkının öneminin anlatıldığı, Atamızın Mirasını anlamak konulu “Büyüt Hayallerini” adlı projede, İKKB üyelerimizle beraber, İBB Başkanı

Beyoğlu

Beyoğlu Hastane Odası Açılışları

Şubemiz Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyoloji Servisi’nde, değerli bağışçımız Sevgi YAĞCI’nın tefrişatını yaptırdığı 3 odanın açılışını gerçekleştirmiştir.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz Cumhuriyetimizin 101. Yılını Kutlamaktadır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 101. yıl coşkusunu, Cumhuriyet Destanının yazılmaya başlandığı Çanakkale’de, TYSD Çanakkale Şubemizle birlikte kutladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. 29.10.2024