TYSD Beyoğlu Şubemizden İşitme Cihazı Yardımı
Şubemizce, bir ailenin kulakları duymayan iki çocuğu Muhammet ve İbrahim Ökkeş kardeşlere Siemens marka işitme cihazı taktırılarak duymaları sağlanmış, konuşma eğitimlerine başlanmıştır.
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin İhtiyaç Sahibi Ailemize Yardımı
Diyarbakır Ergani’ deki ihtiyaç sahibi bir ailenin yaşamına bizler de katkıda bulunduk… Yusuf Tümay öğretmenimiz yaşlı çiftimizin dökülen evinin yaptırılması için Belediye’den izin çıkardı. Geçici süreliğine aile başka bir eve
TYSD Beyoğlu Şubemize Televizyon Bağışı
Şube başkanımızın yaptığı görüşmeler sonucu Vestel beyaz eşya firmasının sahibi Sn. Zülal Zorlu şubemize son teknolojiye sahip bir televizyon bağışladı. Televizyonu getiren ekip televizyonun montajını yaparak kullanıma hazır hale getirdi.
Beyoğlu Şubesi Ramazan 2015 Yardımları
Şubemiz kayıtlı ailelerine her yıl ramazan ayında yapmakta olduğu gibi yardımı ve bağışlarını dağıtmış. Mağdur ailelerin bu kutsal ayda yüzünü güldürmüştür.











