TYSD Beyoğlu Şubemiz 205 Öğrencimize Kazak, Bere, Atkı, Eldiven, Mont ve Bot Yardımında Bulunmuştur
Beyoğlu Şubesi olarak bugün anlamlı bir yardım gerçekleştirdik.
Derneğimizin iki odasını dolduran ve üyelerimizin kendi elleriyle ördüğü kazak, bere, atkı ve eldivenler ile derneğimizin aldığı şapka, mont, bot ve pantolonlardan oluşan giysiler hazırlanıp Van Turgutreis İlkokulu ve Ortaöğretim Okulu’nda okuyan 205 öğrencimizi sevindirmek için paketlenip kolilere yerleştirildi.
Ayrıca üyelerimizin getirdiği hazır giysi ve çantalar, Doğu’daki aileler için paketlenerek, 50 adet el örgüsü atkı ve bere ile kolilere yerleştirilerek Van’da yaşayan aile ve çocuklara verilmek üzere kargolandı.
Bugün 65 öğrencimizin burs ücretleri ve daimî yardım alan ailelerimizin yardım ücretleri banka havalesi ile gönderildi.
Derneğimiz, üyeleri ve üyelerin emekleri ile yücelmeye devam ediyor.
15.10.2022
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemiz Çocuklarımızla Birlikte 23 Nisan Sevincini Yaşamıştır
Beyoğlu Şubesi olarak Handan Ziya Öniş İlkokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisine katıldık… Şubemiz tarafından yaptırılan okulun ses düzeni şarkılara eşlik ederken, öğrencilerin sunduğu ATATÜRK, Bayrak ve
Beyoğlu’nun Vefa Ziyareti
Beyoğlu Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU ve arkadaşlarımız, Beyoğlu Şubemizin ilk üyelerinden Eyüp Şubemizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz Yurdanur ÖZEL’i ziyaret etmişlerdir.
TYSD Beyoğlu Şubemiz
Ayvalık Belediye Başkanı Sn. Mesut Ergin ve eşlerinin daveti ile Şube Başkanımız güzel bir kutlama için Ayvalık Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirmiştir. ATATÜRK’ün Ayvalığa girişinin 90. yılı kutlamalarına katılarak TYSD Ayvalık Şubemizle




























