TYSD Beyoğlu Şubemiz

TYSD Beyoğlu Şubemiz

Ayvalık Belediye Başkanı Sn. Mesut Ergin ve eşlerinin daveti ile Şube Başkanımız güzel bir kutlama için Ayvalık Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirmiştir.

ATATÜRK’ün Ayvalığa girişinin 90. yılı kutlamalarına katılarak TYSD Ayvalık Şubemizle bir araya gelmiş, Mahalle Evlerindeki hanımların Şubemizin bağışladığı makinaları kullanarak emeklerini Cunda ve Ayvalık’ta satarak gelir elde ettiğini memnuniyetle öğrenmiştir.

Ayrıca bir üyemiz tarafından Beyoğlu Şubemiz atölyesine bir adet overlok makinası bağışı gerçekleşmiştir.

29.04.2024

Diğer Yazılar

Beyoğlu

Beyoğlu’nun Vefa Ziyareti

Beyoğlu Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU ve arkadaşlarımız, Beyoğlu Şubemizin ilk üyelerinden Eyüp Şubemizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz Yurdanur ÖZEL’i ziyaret etmişlerdir.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Ramazan Ayı Yardımları

TYSD Beyoğlu Şubesi olarak Ramazan ayının bolluk ve bereketine bizler de katkıda bulunduk… Dernek üyelerimizin bankaya gönderdiği fitre ve zekat bağışları ile hazırlanan Ramazan kolileri, her yıl olduğu gibi bu

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Yardımları

Salgın günlerinde de yardımlarımıza devam ediyoruz. Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve ÇOKSEV(Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği) işbirliği ile yürütülen yardım kampanyası kanser hastası çocuklara ve ailelerine sevgi oldu. Dernek