TYSD Başiskele Şubemiz

TYSD Başiskele Şubemiz

Dostlarımız ve üyelerimiz ile iyiliği, dostluğu, paylaşmayı, bereketi ve 96 yıllık onurlu tarihimizin güzel anılarını konuştuk. Biz kocaman bir aileyiz, teşekkür ederiz.

25.03.2024

Diğer Yazılar

Başiskele

TYSD Başiskele Şube Başkanlarımız TV ve Radyo Programlarının Konuğu

90. Yılımız, Şube Başkanlarımız TV ve Radyo programlarının konuğu… Bizi misafir eden dostlarımıza teşekkür ederiz.

Başiskele

TYSD Başiskele Şubemiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimiz Yararına Kültürel Gezi Düzenlemiştir

Yeni çalışma dönemimizin ilk kültür gezisini İstanbul Boğazı ve Anadolu Kavağına gerçekleştirdik. Üyelerimiz ve dostlarımızla güzel bir günü paylaşmanın, Atatürk Eğitim Burslu öğrencilerimize katkı sağlamanın keyfini yaşadık hep birlikte. Teşekkür

Başiskele

TYSD Başiskele Şubemiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimiz Yararına Etkinlik Düzenlemiştir

Dostlarımızla 2025 yılının ilk etkinliğinde Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimize destek olmak için buluşmaktan mutluluk duyduk. Sağlıklı, huzurlu, bereketli bir yıl olsun, barış, birlik ve beraberlik ile geçmesini diledik yeni yılımızın.