Soma’ya Yardım Ziyareti

Soma’ya Yardım Ziyareti

Genel Başkanımız Birsen ELDEM, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, BAYINDIR, BORNOVA, KARŞIYAKA, BALIKESİR, KUŞADASI Şube arkadaşlarımız ile birlikte bu kez yardımlarımızı dağıtmak üzere SOMA’daydık….
Soma Şubemizin araştırarak oluşturduğu 25 ailemiz, Soma Kaymakamı, Dernekler Masası yetkilisi, hüzünlü ama ileriye umutla bakabilmek temennileri içerisinde bir toplantıda buluştuk. Şubelerimizin, Değerli Bağışçılarımızın biriktirdiği maddi katkımızı kendilerine sunduk….
GÖZLERİNDEKİ HÜZNÜ VE TEŞEKKÜRLERİNİ SİZLER İÇİN KABUL ETTİK…
SOMA ŞUBEMİZİN çalışkan, gönlü büyük, fedakar arkadaşlarımız, 25 Ailemiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızın sonunda bizler içinde çok güzel bir sohbet toplantısı hazırlamışlardı.
Soma, Balıkesir, Kuşadası, Bayındır, Bornova, Karşıyaka ve Genel Merkez ve her zaman derneğimize destek sağlayan kıymetli bağışçımız Dr. Birsen FERAHLI ile hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşadık.

                                                       

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubemiz

#çocukumuttur #otizmfarkındalıkgünü.

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemizin 100.00 Üye Hedefi

1928 ‘den 2028 ‘e 1 asır’a 4 yıl kala… Atamızdan aldığımız büyük sorumluluk, üyelerimizin bitmeyen güveni ile 100.000 üye hedefimizle 96. Yılımızı kutluyoruz. 100 bin üye projemiz için, derneğimizi, iyiliği,

Haberler

TYSD Genel Merkezimizin Acı Kaybı

Genel Merkezimizin Denetleme Kurulu ve daha sonra da Danışma Kurulunda uzun yıllar büyük bir özveri ve emekle üyelik hizmeti veren değerli büyüğümüz, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı “Avukat Solmaz GİRAY’ı “kaybetmiş